Alexander tilbake i Bodø med suksessforestillingen «Mannen i speilet»

alexander skadberg

Endelig kommer Alexander Skadberg hjem med sin suksessfulle og gripende forestilling «Mannen i speilet». Alexander ble adoptert og vokste opp i Bodø sammen med en rusavhengig bror, alkoholisert far og en mor som holdt familien sammen. I dag er han en vellykket foredragsholder.

«Mannen i speilet» er fortellingen om livet til Alexander, fremført av Alexander selv med Bjørn Sundquist som fortellerstemme. Forestillingen er en rørende og overraskende morsom historie som blir en reise inn i det vakre, ukjente, og såre i oss mennesker.

– Forestillingen passer for alle fra 13 og oppover, og du trenger ikke jobbe med rus eller helse. De fleste i dag kommer borti rus, som venn, nabo eller familie, og psykisk helse er et viktig tema for alle, sier Alexander Skadberg.

Forestillingen går av stabelen i Stormen kulturhus 23. oktober kl 19.00.

Det er en forestilling dere ikke må gå glipp av, sist han var i Bodø med forestillingen var det fullt hus og stående applaus.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.