tolletaten

Tolletaten advarer: Flere beslag av svært potente stoffer

De siste månedene har årvåkne tollere gjort flere beslag av Nitazener. Nitazener er syntetiske opioider som kan være vesentlig sterkere enn fentanyl og opptil 1000 ganger mer potente enn morfin. – Disse... Les mer »
Tolletaten

Tolletaten beslagla 50 kilo kokain i konteiner

Tolletaten følger nøye med på konteinertrafikken til Norge . Overvåkingen førte nylig til tollbeslag av omlag 50 kilo kokain i en konteiner i Oslo havn. Totalt er det avdekket smugling av 1,8... Les mer »
politibil

Mistenkelig bil stoppet i Lofoten – Tatt med narko

Utrykningspolitiet stanset en bil i Lofoten etter mistenkelig kjøring på E10 ved Sundklakk lørdag kveld i 20-tiden. Bilfører mistenkes for ruspåvirket kjøring, og hadde ikke førerkort. En passasjer hadde mindre mengder narkotika... Les mer »
Kriminalomsorgsdirektoratet

Ny rekord for Narkotikaprogram med domstolkontroll

183 domfelte påbegynte i fjor straff i samfunnet gjennom Narkotikaprogram med domstolskontroll (ND). Uten deltakelse i programmet ville de til sammen ha tilbragt over 200 år i fengsel. For en gjennomsnittlig ND-deltaker... Les mer »
musikk

Fire tatt for narko på Samfunnet i Bodø

I forbindelse med Rave-party på Samfunnet i Bodø har politiet pågrepet fire personer for brudd på narkotikalovgivningen natt til søndag. Det er gjort beslag av mindre mengder narkotika. I tillegg er flere... Les mer »
deprimert

FORUT til FNs medlemsland: – Barn og ungdom først!

Beskyttelse av barn og unge må alltid være det viktigste hensynet å ta i narkotikapolitikken. Dette var det klare budskapet FORUT framførte for FNs medlemsland da Dag Endal holdt innlegg i FNs... Les mer »
politiet

Bilfører stoppet for ruskjøring i Bodø – Hadde narko i bilen

Utrykningspolitiet i Bodø stanset en bil der føreren var mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand natt til torsdag. Politiet fant en mindre mengde narkotika i bilen. Bevissikring ble foretatt. Bilføreren, en mann... Les mer »
politi

To pågrepet i narkosak i Sortland

Politiet rapporterer at to personer er pågrepet for bruk og besittelse av narkotika. Pågripelsen skal ha skjedd natt til mandag/mandag morgen. Det skal være tatt beslag av mindre mengder hasj, i tillegg... Les mer »
politi

Tre menn arrestert for narkotika i Bodø

Politiet opplyser at de har arrestert tre menn i Bodø for bruk og besittelse av narkotika. Det er ikke kjent hvilken type eller mengde narkotika det er snakk om. De tre mennene... Les mer »
speed heroin

Nordlands største amfetaminbeslag: Ni personer tiltalt

Politiet mener en narkotikaorganisasjon har importert, distribuert, finansiert og videresolgt amfetamin og hasj fra Lofoten, opplyser NRK. Nylig ble tiltaler tatt ut mot antatte gjerningspersoner, men saken har vært under opprulling siden... Les mer »