5.000 har solgt egen bolig selv

boligmarked

I august passerte den digitale eiendomstjenesten Propr.no 5.000 inngåtte oppdrag med boligeiere som vil selge, egen bolig, selv.

– Dette viser at flere ønsker å gjøre denne enkle salgsprosessen selv, og det er jo boligeieren som kjenner egen bolig best. sier daglig leder, Kjetil Eriksson, i Propr.no.

Den digitale nettjenesten Propr.no har over 5.000 inngåtte oppdrag siden starten i 2016 hvor nordmenn selger sin egen bolig ved hjelp av en heldigitalisert tjeneste.

Kostbar megler
Det er boligeieren som kjenner sin egen bolig best, og er den beste slagsrådgiveren.

– Den avgjort største utgiftsposten ved et boligsalg er eiendomsmegleren, som tar seg godt betalt for tilrettelegging, annonseskriving og visninger, og skal ha provisjon av salget. MEN som kjenner boligen minst, sier Erikssen.

Boligsalgstjenesten Propr har tilrettelagt for at boligselgere kan selge selv på en enkel, trygg og rimelig måte. I gjennomsnitt er det faktisk 80 000 kroner å spare på å selge selv. 5.000 oppdrag gir mange sparte penger for forbrukerne

– Vi har spart forbrukerne hundrevis av millioner kroner, sier Kjetil Eriksson. 

Avansert maskinlæring
Propr.no er en digital nettjeneste som bruker avansert maskinlæring og er Norges største boligsalgstjeneste på nett. Det har utviklet et system som erstatter eiendomsmegleren. Ved hjelp av teknologien kan du selge boligen din selv på et trygt, sikkert og enkelt møte, uten et fordyrende mellomledd.

– I dag er dette kun noen tastetrykk og helautomatiserte prosesser, sier han.

Propr-sjefen mener at dette har gjort mange eiendomsmeglere overflødig i helt standard eiendomshandler og de fleste har tid til å spare gode penger.

– Vi fortsetter med full styrke gjennom året, sier han.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.