Cindy Crawford i reklamekampanje for nye benkeplater

Silestone

Silestone ved Cosentino, en global leder i benkeplater av kvarts, presenterer sin nye verdensomspennende annonsekampanje «Tops on Top 2019», frontet av toppmodellen og entreprenøren Cindy Crawford.

Suksess, ambisjon og lederskap definerer den kreativiteten som nok en gang bringer sammen to virkelig «ledende» hoder i sine respektive felter. Den måten Crawford og Silestone knytter bånd og samarbeider på er nøkkelen til «Tops on Top 2019».

Den nye annonsekampanjen er en feiring av skjønnhet og eleganse, og av den suksess som er oppnådd gjennom innsats, hardt arbeid og utholdenhet, kvaliteter som både den amerikanske supermodellen og det spanske varemerket vet en god del om og kan være stolt av. De er de eneste virkelige stjernene i dette nye annonseprosjektet som tar sikte på å bringe dem sammen gjennom deres essens og verdier.

Les også:  Biltema støtter kreftforskning

I annonsen ser vi flotte Cindy Crawford sammen med en spektakulær Silestone-benkeplate i fargen Eternal Marquina, som stråler som en juvel samtidig som den byr på en innovativ overflate med de beste og mest avanserte tekniske funksjonene.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.