iphone

Allente endrer strømmepakkene

Allente gjør endringer i tilbudet til strømmekundene, etter at folk har gitt beskjed om hva de ønsker fra sin underholdningsleverandør i en stor forbrukerundersøkelse. Selskapets svar er mer fleksible abonnementer. – For... Les mer »
kystverket

Besøk et fyr på internett

Har du noen gang lurt på hvordan fyrene våre ser ut på innsiden? Nå har Kystverket, sammen med Kystverkmusea, laget digitaliserte versjoner av et knippe fyr, slik at alle har muligheten til... Les mer »
apple mac virus

SMB Norge gir ros til regjeringen for ny digital selskapsetablering

Mandag 13. november presenterte næringsminister Jan Christian Vestre «Digitalt selskapsetablering», som skal gjøre det enklere å starte bedrifter i Norge. SMB Norge applauderer regjeringen og Vestre for den nye tjenesten. – Akkurat... Les mer »
abonner

Digipost passerer tre millioner brukere

Denne uken passerte Digipost tre millioner brukere. Omtrent to av tre innbyggere over 15 år har nå en sikker digital postkasse, og tilliten til tjenesten er høy. – Tre millioner er en... Les mer »
mat data

Ny undersøkelse: 4 av 10 nordmenn bruker skjerm daglig mens de spiser

I en ny undersøkelse fra HelloFresh svarer 1 av 5 nordmenn at de føler seg mindre stresset når de spiser sammen med andre. – Ro, glede ved matlaging og felles måltider med... Les mer »
jul

FINN endrer “Hjelp til jul” på Torget

FINN har en tradisjon for å støtte veldedige organisasjoner og hjelpe folk som trenger det gjennom bruken av markedsplassen. I 2016 opprettet man derfor en kategori på FINN torget kalt “Hjelp til jul”,... Les mer »
jobbsøknad

Slik kan du unngå data- og phishingangrep

49 prosent av befolkningen følger ikke ekspertenes råd for bruk av passord på datamaskin, smarttelefon og annen teknologi knyttet til internett. – Dette er svært bekymringsfullt og viser hvorfor det bør mer... Les mer »
cv mal

Econa lanserer karriereportal

For å hjelpe enda flere medlemmer med verdifull karriererådgivning, lanserer Econa en karriereportal. – Vi har i lang tid opplevd stor pågang fra våre medlemmer for personlig karriererådgivning. Det er tidkrevende å... Les mer »
iphone

Guide til trygg dating på Tinder

Tinder, sammen med sitt morselskap, Match Group, lanserer Guide til trygg dating i samarbeid med NO MORE, en global ideell organisasjon som jobber for å stoppe seksuelt misbruk og vold i nære relasjoner. Ifølge... Les mer »
bodøposten

Bredbåndsmidler til Vesterålen

Fylkesrådet bevilger 27 millioner kroner av de statlige bredbåndsmidlene for 2023 til kommuner i Vesterålen. Sortland kommune får 12,2 millioner kroner, Bø kommune 8,9 millioner og Hadsel nærmere 6 millioner. Som et... Les mer »