Tidenes største klubbhåndballkamp i Norge: Se Elverum – Paris Saint-Germain på Viasat 4 og Viaplay

håndballkamp

Elverum tar imot Sander Sagosen og Paris Saint-Germain i Håkons Hall lørdag 28. september fra klokken 16.30. Slik får du med deg all dramatikken.

Elverum varter opp til håndballfest når stjernegalleriet til Paris Saint-Germain kommer på besøk til Håkons Hall lørdag 28. september. Sendingen begynner allerede klokken 16.30, med kampstart klokken 17.30. Kampen ser du på Viasat 4 og Viaplay.

Med spillere som Sander Sagosen, Mikkel Hansen og Nikola Karabatic i stallen anses Paris Saint-Germain som et av verdens aller beste håndballag.

– Det er den største klubbkampen i Norge noensinne, og dette er en god sjanse til å se håndball i toppklasse. Paris Saint-Germain er det råeste laget i verden akkurat nå, sier håndballekspert Daniel Høglund, som skal kommentere kampen sammen med Gunnar Pettersen.

Mot det franske laget har Elverum valgt å spille i Håkons Hall på Lillehammer, som har plass til hele 11.500 tilskuere. Dette blir riktignok ikke første gangen hallen er vertskap til en håndballkamp av dette kaliberet; I 1999 ble VM-finalen for kvinner mellom Norge og Frankrike spilt nettopp her. Den gangen vant Norge etter ekstraomganger foran 11.200 tilskuere.

Studiosendingen fra Håkons Hall begynner klokken 16.30, og ledes av Ørjan Bjørnstad. Han har besøk av håndballekspert Ole Erevik i timen frem til kampstart. Etter kampslutt er Bjørnstad og Erevik tilbake i studio med analyser og høydepunkter.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.