glimt

Målfest på Aspmyra: Glimt sikret UEFA-kamper

Det ble en skikkelig målfest på Aspmyra stadion torsdag kveld da Bodø/Glimt feide over sveitsiske Lugano i Serieligaen, opplyser Bodøposten. Fotballkampen mellom Glimt og Lugano var omtalt som tidenes viktigste fotballkamp på... Les mer »
tv3

Håndball-VM: Solide seertall på Viaplay og TV3 tross tap i VM-åpningen

På banen ville det seg ikke da Norge møtte Frankrike i VM-åpningen i Egypt. Likevel ble kampen en seersuksess. På det meste fulgte hele 632.000 seere TV-sendingen på TV3. De norske håndballgutta... Les mer »
håndball em

Klart for håndball-VM for herrer på Viaplay og TV3: – Norge med i gullkampen

To ganger på rad har Norge tapt VM-finalen i håndball. Går det veien på forsøk nummer tre for Christian Berges mannskap? Hele mesterskapet fra Egypt, som starter onsdag 13. januar, ser du... Les mer »
tv3

Norsk håndballjubel ga rekorder på Viaplay og TV3

1.107.000 seere fikk med seg at de norske håndballjentene slo Frankrike i finalen på TV3 søndag. På det meste var hele 1.400.000 seere innom sendingen. Etter et par mesterskap med stang ut... Les mer »
tv3

God start for håndballjentene ga høye tall på Viaplay og TV3

Torsdag ble håndball-EM i Danmark kastet i gang. Norge slo Polen 35-22, og det var det mange som fikk med seg. På det meste var 613.000 innom TV3 i løpet av kampen.... Les mer »
viaplay

Viaplay bekrefter ny sesong av «Wisting»

Til neste år blir det mer «Wisting». Sven Nordin, Mads Ousdal og Thea Green Lundberg er alle med i sesong to av «Wisting», som er basert på de bestselgende bøkene «Illvilje» og «Nattmannen» av krimforfatter Jørn Lier Horst.... Les mer »
viaplay

Dramaserien «Søstre» debuterer på Viaplay

Den nye Viaplay Original-serien «Søstre» er en moderne kjærlighetshistorie med både mørke og komiske undertoner. Serien handler om to søstre og bestevenner som ender opp på helt forskjellige plasser i livet, og er basert... Les mer »
viaplay

Sesongstart for Bundesliga: – Rått å følge toppscorerduellen mellom Haaland og Lewandowski

Fredag er Bundesliga endelig tilbake. Kan Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund hamle opp med Bayern München? Med Viaplay og V sport kan du følge all dramatikken fra den kommende sesongen. Ingen... Les mer »
viaplay

UEFA Champions League er tilbake på Viaplay og V sport

Denne helgen skal det avgjøres hvem som blir de siste fire lagene som tar seg til kvartfinalen. Se helgens sendeskjema her. De fire første returoppgjørene i åttedelsfinalen i UEFA Champions League ble... Les mer »
viaplay

Disse deltar i høstens Paradise Hotel

Triana Iglesias er klar til å ønske velkommen til tidenes første høstsesong av Paradise Hotel. Nå er de første elleve deltakerne klare, og enda flere vil dukke opp gjennom sesongen. Sesongpremiere av... Les mer »