The Ugly Glühwein – julestemning på flaske

ugly christmas

Enten det er snakk om juleverksted og noe godt i glasset eller overraskelsesbesøk til gode venner – en lun glühwein blir aldri feil. For de som lurer, glühwein kan minne om gløgg, men inneholder mindre sukker og smaker mer av rødvinen.

The Ugly Glühwein et naturlig innslag når det skal serveres varmende drikker på bordet. I beste juletradisjon fra kontinentet kommer altså denne behagelige og festlige stemningsskaperen fra Spania. Laget på tempranillo-druen og med 14% alkohol bak strikkemønstret er det en nydelig magevarmer for voksne.

Som med alle gode ting snakker vi om solid håndverk der vinen er laget på tradisjonelt vis og siden tilsatt naturlige krydder og appelsin. Resultatet er en besnærende duft av julens krydder, kanel, stjerneanis og kardemomme sammen med trivelige appelsintoner.

The Ugly Glühwein får du kjøpt på Vinmonopolet på Koch, City Nord eller Hunstad. Varm den forsiktig til det ryker, men ikke over 71º grader, da forsvinner alkoholen. Serveres i glass med eventuelt en kanelbit og en stjerneanis, eller en fin remse appelsinzest.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.