Helgelandspakke Nord nominert til pris for beste anleggsprosjekt

mef

Tre finalister kniver om tittelen beste anleggsprosjekt i Nord-Norge som skal kåres under NNBA i Tromsø 14. – 16. juni 2019.

– Formålet med prisutdelingen er å få en positiv markedsføring av bransjen med bakgrunn i kapasitet, kompetanse og verdiskaping. Vi ønsker å framheve medlemsbedrifter i regionen som gjennomfører gode prosjekter, forteller regionsjef Martin Grønnslett i Maskinentreprenørenes Forbund.

De tre fylkesavdelingene i MEF Region Nord har kåret hver sin kandidat i sitt fylke, og en av disse stikker av med prisen som beste nordnorske anleggsprosjekt.

De tre kandidatene er:
Nordland: Hæhre Entreprenør AS – Helgelandspakke Nord (bildet)
Troms: Consto Anlegg Nord AS – Nord-Tromsøya Høydebasseng
Finnmark: Anlegg Nord AS – Salkobekken

– Slike kåringer er viktige for vi ønsker å premiere kvalitet og god gjennomføring i anleggsbransjen. Entreprenørene legger mye stolthet og prestisje i å levere prosjekter av høy standard. Alle de tre nominerte er gode prosjekter som alle fortjener heder og ære, sier Martin Grønnslett.

Kriteriene for prisen er som følgende:
• God byggeskikk
• Ivaretakelse av energi- og miljøkrav
• Funksjonalitet
• HMS
• Samarbeidet mellom aktørene i byggeprosessen
• Tekniske løsninger og materialvalg
• Prosjektet må være ferdigstilt i perioden 31.07.2016 – 01.06.2019

Kåringen finner sted på festmiddagen under NNBA, lørdag 15. juni. Juryen er sammensatt av medlemmer av lokalstyrene i Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) avd. Finnmark, Troms og Nordland.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.