nfk

Slik skal Campus Nesna utvikles

– Utviklingen av campusen på Nesna er viktig for både Nordland og hele Distriktsnorge. Det viser en rapport fra en arbeidsgruppe som det siste året har jobbet med det neste steget for... Les mer »
nfk

Håper å ha løst utfordringene på ferjene i Nesna

Dårlig regularitet på ferjene i Nesna – Levang og Nesna – Nesnaøyene har vært utfordrende over lang tid. Nå håper fylkesråd Monika Sande at tilbudet skal være stabilt framover. Nylig ble et... Les mer »
nfk

Omstillingsmidler til Nesna kommune

– Det jobbes godt med omstillingsarbeidet i Nesna kommune, der målet fortsatt er å skape 250 nye arbeidsplasser. Fylkesrådet bevilger nå seks millioner kroner til dette arbeidet for kommende år, sier fylkesråd... Les mer »
Nord universitet

Skal lede arbeidet med strategi for markedsføring og rekruttering i Nesna

Nesnaværingen Kristian Sivertsen har takket ja til å lede et delprosjekt om markedsføringsstrategi for Nord universitet, studiested Nesna. Nord universitet gjennomfører for tida et stort utviklingsprosjekt som blant annet skal foreslå nye... Les mer »
roscksport

Juleturneen Julegaven med Trine Rein og Adrian Jørgensen til Mo i Rana

Trine Rein skal også i år ut med turneen Julegaven sammen med årets gjesteartist Adrian Jørgensen. Det er turnèstart 23. november i Fauske, og skal videre til Bodø, Reipå, Nesna, Inndyr,  Mo i Rana, Sandnessjøen... Les mer »
Nord universitet

Helgelending ny leder for utviklingsprosjektet på Nesna

Jan-Oddvar Sørnes er engasjert i stillingen som prosjektleder for utviklingsprosjektet på Nesna. Sørnes, som opprinnelig er fra Brønnøysund, er professor ved Handelshøgskolen på Nord universitet. Han starter i stillingen 15. oktober. –... Les mer »
statens vegvesen

Selfors bru på E6 i Rana blir enveiskjørt i en måned

På grunn av vedlikeholdsarbeid på Selfors bru i Mo i Rana, må trafikken sørover på E6 kjøre gjennom Selfors og via Nesnavegen de neste ukene. Arbeidet på brua starter mandag 19. september,... Les mer »
nord universitet

Nord universitet: Endring i prosjektledelsen for Nesna-prosjektet

Nord universitets utviklingsprosjekt på Nesna er nå i full gang med fire delprosjekter og mange involverte bidragsytere. Prosjektleder Siv Dagny Aasvik går over i ny stilling i løpet av høsten, men prosjektet... Les mer »
nord universitet

118 søkere til Nesna

Det er 118 søkere til 100 studieplasser ved reetableringen av grunnskolelærer-, og barnehagelærerutdanningene på Nesna. Det viser tallene for Samordna opptak. – Tatt i betraktning den raske prosessen vi har vært igjennom... Les mer »
Nord universitet

Siv Dagny Aasvik leder utviklingsprosjektet på Nesna

Tidligere ordfører i Hadsel kommune, Siv Dagny Aasvik (43), skal lede utviklingsprosjektet på Nesna. – Jeg er veldig glad for at Siv Dagny har sagt ja til å lede prosjektet og nå... Les mer »