Nord universitet: Endring i prosjektledelsen for Nesna-prosjektet

nord universitet

Nord universitets utviklingsprosjekt på Nesna er nå i full gang med fire delprosjekter og mange involverte bidragsytere. Prosjektleder Siv Dagny Aasvik går over i ny stilling i løpet av høsten, men prosjektet videreføres med full styrke.

Prosjektet er godt i gang og de fire delprosjektlederne og deres grupper er i gang med sine utviklingsoppgaver. Det er likevel et tap at Aasvik slutter som prosjektleder og Nord universitet jobbermed å få til en løsning for de oppgavene som tilfaller prosjektleder.  

– Vi er lei oss for at Siv Dagny ikke skal være med videre, men jeg vil samtidig understreke at hun og resten av prosjektorganisasjonen har lagt et meget solid grunnlag for jobben. Vår ambisjon er fortsatt at prosjektet skal være ferdig levert til 1. mai 2023, sier rektor Hanne Solheim Hansen.  

Aasvik ble kontaktet av en nasjonal organisasjon som var på utkikk etter en person med hennes kvalifikasjoner, og valgte å takke ja til dette tilbudet.

– Jeg har stor tro på Nord universitet sitt utviklingsprosjekt på Nesna og trives svært godt sammen med det sterke teamet som vi har i hele prosjektorganisasjonen. Det er imidlertid sjelden man får muligheten til en fast jobb med et innhold som i den nye utfordringen jeg har fått, sier Siv Dagny Aasvik.

De fire delprosjektene skal foreslå studietilbud og fagmiljø, tiltak for rekruttering av ansatte og studenter, viktige infrastruktur- og velferdstilbud som må være på plass og en organisasjonsmodell som vil være bærekraftig på Nesna. 

– Vi er nå i prosess med å finne ny prosjektleder og vil forhåpentligvis kunne komme med nyheter om dette innen kort tid. I mellomtiden fungerer Aasvik som prosjektleder og prosjektorganisasjonen jobber ufortrødent videre med sine oppgaver, som skal bidra til at Nesna blir et bærekraftig og attraktivt studiested i lang tid fremover, avslutter rektor Hanne Solheim Hansen. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.