Det har blitt færre som fisker reker i Nordland og fangstene har blitt lavere de siste årene. Men i Helgeland er det dårlige rekefisket helt katastrofalt. Forrige vinter var det dårlig fiske,... Les mer »
Vi elsker smaken av røyk i maten. Røyksmak minner om den ultimate grillsmak. Og nå kan du gjøre det enkelt – ta matlagingen til det neste nivå med denne splitter nye modellen... Les mer »
Denne uken har Sjømatrådet arrangert klippfiskseminarer i de brasilianske storbyene São Paulo og Rio de Janeiro. Strategien for å vinne tilbake markedsandeler i det brasilianske klippfiskmarkedet var ett av temaene for årets... Les mer »
Hva er mer praktisk enn å brygge kaffen rett i kannen den serveres i? Problemet med presskanner er ofte at kaffen blir fort kald, og det kommer grut i kaffen. Men da... Les mer »
Det var en rørt ildsjel og leder av Liantunet, kokk Inge Johnsen, som torsdag ble tildelt Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris. Prisen ble overrakt av Landbruks- og matminister Jon Georg Dale. Ingrid Espelid... Les mer »
Fire lokalmatprodukter mottok Spesialitet-merket for unik smak på Matmerks 10-årsjubileum. Jørn Martinsen og Ruth Kylland Martinsen, fra Tjamsland Gård på Birkeland mottok Spesialitet-merket for ostene «Rosalita» og «Rødlind». Begge lagd på økologisk... Les mer »
Apo Köseoğlu eier restauranten og kafeen En Kopp i Sjøgata. Beliggenheten til spisestedet er det nok mange konkurrenter som misunner Apo, og sikkert også topp-plasseringen over restauranter i Bodø på TripAdvisor. Både... Les mer »
Torsdag 19. oktober inviterer Hundholmen Brygghus til Cognacsmaking/kurs på Hundholmen Brygghus. Masterclass Cognac-smaking er tilpasset deg som er genuint interessert i Cognac eller bare har lyst til å lære mer. Hundholmen får... Les mer »
Kulturnatta i Bodø sentrum var veldig folksomt, det er åpenbart at dette er et populært arrangement. Og for enkelte ble det nesten litt for mye. Restauranten En Kopp i Sjøgata var fullstendig... Les mer »
Coops dagligvarekjeder med Extra og Obs i spissen forventer å selge 75.000 norske gresskar frem mot årets skumleste helg. I fjor solgte Coops dagligvarekjeder 52.000 gresskar i forbindelse med Halloween, og passerte... Les mer »