Nå kan bodøfolk lage kaffe i kannen uten grut

espro

Hva er mer praktisk enn å brygge kaffen rett i kannen den serveres i? Problemet med presskanner er ofte at kaffen blir fort kald, og det kommer grut i kaffen. Men da har du ikke prøvd P7 fra Espro.

Hemmeligheten gjemmer seg under lokket: Espros mikrofilter gir deg kaffekopp utenom det vanlige. Hvert mikrogram kaffe kommer med i forbindelse med det kokvarme vannet, så du får det beste fra kaffen, bl.a. de eteriske oljene.

Les også:  Ordfører og varaordfører i Rana er klare

Når stempelet trykkes ned, forsegles kaffegruten og er adskilt fra kaffen du drikker – og bønnene unngår overopppheting. Den siste koppen fra kannen er like god som den første.

I motsetning til tradisjonelle glasspresskanner er P7 bygget som en tank og laget av rustfritt stål hele veien igjennom. Dessuten ser den ganske stilig ut også.

Prisen er litt stiv, rundt tusenlappen for 550 ml og 1300 for 1 liter, men dette er nok en presskanne du vil ha i mange år fremover.

Les også:  Statue av Glimt-legenden Harald Berg avduket i Bodø

Og nå er Espro P7 tilgjengelig i Bodø.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.