VIDEO: Johanne X ute med låta «Bodyguard»

hes

Johanne X er en spennende nykommer på den norske pophimmelen, og nå er hun ute med den ferske singelen «Bodyguard».

– Bodyguard handler om å gå inn i en ukjent og skummel fremtid med selvtillit og tro på seg selv. Man vet at man ikke trenger noen beskytter, fordi man beskytter seg selv, samtidig som det ligger en sårbarhet i å måtte konstatere det. Det er også en låt om at alle verdens muligheter ligger foran én, og at man kan få til hva man vil, forteller Johanne.

Den unge artisten og låtskrivertalentet Johanne X, er opprinnelig fra Gvarv i Telemark. Hun lister opp et imponerende vidt spekter av inspirasjonskilder for musikken, der alt fra musikalske helter som Madonna, Aurora og Jan Garbarek får plass, side om side med skogspoeten Hans Børli, Barokkens maksimalistiske billedkunst og en liten dose guilty pleaseure, i form av Eurovision-sirkus.

Johanne X står allerede bak en liten perlerad av poplåter med personlighet, pakket inn i en elegant og tidsriktig produksjon, som likevel fort sender assosiasjonene tilbake i tid. For tiden jobber hun med å ferdigstille det som blir hennes debut-EP.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.