Nå kan du betale med Apple Pay på Circle K

circle k

Apple Pay er nå tilgjengelig for Circle K sine kunder i Bodø og resten av Norge. Det betyr at kundene vil ha tilgang til mobile betalingsløsninger med en enkel, sikker og privat måte å betale raskt og enkelt på.

Circle K har som målsetting å være i forkant av nye digitale løsninger som gjør stasjonsbesøkene så enkelt som mulig. Apple Pay fungerer med Visa, MasterCard og American Express.

– Vi er svært fornøyde med at vi nå kan tilby betaling med Apple Pay for våre norske kunder. Vårt mål er å gjøre det enkelt for kundene og dette passer godt med Apple Pays brukervennlige løsning for kontaktløs betaling, sier Håkon Zia Skånhaug, Senior Director Card & Payment Development hos Circle K Europe.

Sikkerhet og personvern er grunnleggende for Apple Pay. Det faktiske kortnummeret blir ikke lagret på noen enhet eller på Apples servere når kunden benytter et kreditt- eller debetkort på Apple Pay. I stedefor blir et unikt kontonummer for enheten (Device Account Number) tildelt, kryptert og lagret sikkert i Secure Element på kundens enhet.

Apple Pay er enkelt å sette opp og brukerne vil fortsatt mottatt alle bonuser og fordeler som tilbys fra kreditt- og debetkort.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.