Få røyksmak med nye Smoking Gun

mat smak

Vi elsker smaken av røyk i maten. Røyksmak minner om den ultimate grillsmak. Og nå kan du gjøre det enkelt – ta matlagingen til det neste nivå med denne splitter nye modellen av Smoking Gun fra Sage.

Røyking er en tusen år gammel teknikk for å konservere kjøtt og fisk på. I gamle dager ble matvarene hengt opp i skorstenen, så de kunne lagres i månedsvis. I dag røyker vi maten for å få en fantastisk smaksopplevelse.

Den dype smaken av røyk er ettertraktet; men røyking er vanskelig. Og helt unødvendig for å få den delikate røyksmak i maten. Med den nyeste utgaven av den håndholdte røykepistol fra Sage kan du selv enkelt tilføre maten det ekstra piff – uten bruk av varme.

Røykpistolen lager kald røyk og gir straks den ettertraktede grillsmaken uten at du trenger å tenne opp i grillen. Ultraenkel å betjene: fyll trespon i det lille kammeret på toppen, trykk på knappen, velg styrke og hold en lighter eller fyrstikk ned til tresponet, så det gløder. Hold slangen bort til det du ønsker å tilføre røyk, og få minutter etter har maten fått en pikant røyksmak. Enklere blir det ikke.

– Det er ganske enkelt ingen grenser for hvilke matvarer du kan tilsette kald røyk. Eksperimentér gjerne med både kylling, fisk, biff, spareribs, grønnsaker, cocktails, desserter, sjokolade, popcorn, smør, rå østers, syltetøy. Det er så enkelt og veldig godt sier, sales director Henrik Buur i Witt.

Denne kommersielle PRO-utgaven er en videreutvikling av Sage the Smoking Gun, som nylig ble lansert i Skandinavia. I denne nye version kan det lille, robuste kammeret tas av for enklere rengjøring, akkurat som det er flere muligheter for justering av styrke.

Produktene fra Sage er utviklet av den verdenskjente kokken Heston Blumenthal. I England har hans høye krav til kvalitet gjort Sage meget populært.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.