Er du typen som kjenner det krible i grillfingrene når solen titter frem og temperaturen kryper over ti grader? Du er ikke alene. Når solen skinner og temperaturen stiger, finner man ofte... Les mer »
9 av 10 branner skyldes menneskelig aktivitet. Et forbud mot engangsgriller kan bidra til å få ned antallet branner i skog og mark og er et godt bærekraftig grep. – Vi ønsker oss... Les mer »
– Matmoms er en usosial belastning, som fører til større ulikheter i samfunnet og som slår ekstra inn når husholdningsøkonomien presses, sier fylkestingsrepresentant for Rødt, Per-Gunnar Skotåm. Han fikk med seg fylkestinget... Les mer »
I disse dager går såkornet i jorda som kan gi 600 millioner norske brød. Kornproduksjonen er trolig viktig for selvforsyningsgraden i Norge. Bøndene starter våronna på forskjellige tider i landet, avhengig av... Les mer »
Det er brudd i forhandlingene mellom NHO og Negotia (YS) i mellomoppgjøret og det medførete streik fra mandag 17. april. Det berører 42 av Felleskjøpets butikker og kan påvirke åpningstidene. Negotia har... Les mer »
Hvorfor spiser vi ekstra mye appelsiner i påsken? Før i tiden kom det kun appelsiner i vinterhalvåret, og de var ekstra søte rundt påsketider. Nå er vi så heldig at vi har... Les mer »
Helse- og omsorgsministeren og landbruks- og matministeren vil ha en tilpasning til EU-forordning om holdbarhetsmerking av egg i Norge. Regelen om at holdbarhetsdatoen for egg maksimalt kan være på 28 dager er... Les mer »
Vaffeldagen er like rundt hjørnet, og en perfekt anledning til å feire vårens anmarsj med nystekte vafler toppet med syltetøy, brunost eller rømme. «Vårfrudagen» den 25. mars er en hyllest til vaffelhjertet,... Les mer »
Den svenske franchisekjeden åpner snart nye restauranter i Fredrikstad og Stavanger. Med en sterk vekstambisjon, er de nå på utkikk etter både franchisetakere og egnede lokaler i flere andre byer. Pincho Nation,... Les mer »