Storstreiken: Slik blir Felleskjøpet berørt

felleskjøpet

Det er brudd i forhandlingene mellom NHO og Negotia (YS) i mellomoppgjøret og det medførete streik fra mandag 17. april. Det berører 42 av Felleskjøpets butikker og kan påvirke åpningstidene.

Negotia har meldt at de vil ta ut cirka 90 medlemmer ved Felleskjøpets butikker i streik fra mandag 17. april. Butikksjefer er foreløpig ikke omfattet av streiken. For 30 av butikkene vil vi klare å holde normal åpningstid hele den kommende uka, men ved 12 butikker vil det føre til avvikende åpningstider og et fåtall av våre butikker kan måtte stenge en eller flere dager per uke dersom streiken blir langvarig.

Les også:  LESERINNLEGG: Straffes for å ta bilde av et epletre

Felleskjøpet ber kunder om å orientere seg om deres lokalavdeling blir berørt og ta nødvendige forholdsregler.

– Dette er en svært viktig tid på året – både for våre kunder og for oss i Felleskjøpet. I tillegg til fortsatt lamming mange steder, er det meldt sol og varme temperaturer den kommende uka. Da starter den viktige våronna hvor grunnlaget for matproduksjonen blir lagt, sier Gard Olstad, direktør for detaljhandel i Felleskjøpet Agri, og fortsetter: 

Les også:  Store endringer i import og eksport av bearbeidede matvarer

– Ved de berørte butikkene vil vi legge til rette så godt vi kan for å opprettholde et godt tilbud til våre kunder, og sikre at vi forblir leveringsdyktige overfor den norske bonden og forbrukerne i denne viktige tiden. 

Felleskjøpet oppfordrer sine kunder til å ta nødvendige forholdsregler: 

– En eventuell utvidelse av streiken vet vi ennå ikke omfanget av, men det vil garantert bli krevende. Derfor er det lurt å sikre seg nødvendige driftsmidler umiddelbart, sier Olstad. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.