smb norge

Statsbudsjettet får kritikk av næringslivet

Regjeringen la nylig frem statsbudsjettet for 2024 og kritikken har ikke latt vente på sag fra næringslivet. Bortsett fra Innovasjon Norge som mener budsjettet er positivt for gründere, er det få lovord... Les mer »
nho

NHO og Innovasjon Norge styrker samarbeidet

NHO og Innovasjon Norge signerte i dag en avtale om tettere samarbeid for å styrke eksporten fra norske bedrifter. Norske bedrifter er nødt til å navigere seg i en stadig mer komplisert... Les mer »
Innovasjon Norge

Kronprinsen åpnet nytt Innovasjon Norge-hovedkontor

Innovasjon Norge åpnet sitt nye hovedkontor i Oslo mandag. H.K.H. Kronprinsen var til stede på åpningen, sammen med næringsminister Jan Christian Vestre, ansatte i Innovasjon Norge og andre inviterte gjester. Kronprins Haakon... Les mer »
innovasjon norge

13.000 grunner til å besøke Nord-Norge av Truls Svendsen vant pris

Visit Norway gikk helt til topps i reiselivsbransjens svar på Oscar, og ble «Best in show» med verdens lengste reisereklame: 13.000 grunner til å besøke Nord-Norge av Truls Svendsen. Adrian Awards er... Les mer »
nfk

TechLab Nord på Mo: – En milepæl for næringsutviklinga på Helgeland

Etter initiativ fra fylkesråd for plan og næring, Linda Helen Haukland, tar Nord universitet nå næringsutviklingen på Mo et kvantesprang framover gjennom etableringen av innovasjonssenteret TechLab Nord. – Små og mellomstore bedrifter... Les mer »
Innovasjon Norge

Grønn omstilling gir blå muligheter

Bærekraft, smart teknologi og eksport er stikkord når Innovasjon Norge møter norsk fiskeoppdrettsnæring på Aqua Nor i Trondheim denne uka. – Norsk oppdrettsnæring er i likhet med andre næringer både her hjemme og... Les mer »
Innovasjon Norge

Truls Svendsen gir deg 13 000 grunner til å ta ferien i Nord-Norge

Nylig kom oppfordringen fra regjeringen om å planlegge for nye norgesopplevelser i sommer – og skal vi tro besøkstallene på visitnorway.no er det mange som allerede drømmer om å feriere i Nord-Norge.... Les mer »
FREYR

FREYR får 39 millioner fra Innovasjon Norge

Innovasjon Norge, statens og fylkeskommunenes virkemiddel for å realisere verdiskapende næringsutvikling, har tildelt FREYR AS 39 millioner i utviklingstilskudd. Støtten skjer i kategorien «miljøteknologi» og er en del av Innovasjon Norges arbeid... Les mer »
innovasjon norge

Mer til omstilling i næringslivet og økt støtte til reiselivet

Regjeringen foreslo fredag ekstra tiltak for næringslivet for å redusere virkningene av pandemien. I følge forslaget får Innovasjon Norge 500 millioner kroner ekstra til små og mellomstore bedrifter og en milliard kroner... Les mer »
avtale enighet

Nordnorske næringsklynger vinner

Torsdag ble det klart at ni nye miljøer blir med i det nasjonale programmet for næringsklynger. To av de som havner på toppnivået Arena Pro, har hovedsete i nord. – Vårt nasjonale... Les mer »