gjensidige

1 av 3 i Nordland forstår ikke et sjøkart

I Nordland svarer 31 prosent av båteierne at de har en dårlig forståelse av sjøkart, mens 62 prosent mener de leser sjøkart svært godt eller ganske godt, opplyser Bodøposten. – Gjensidige har... Les mer »
gjensidige

Mange bilførere forstyrres av bilens berøringsskjerm

Av de som har bil med berøringsskjerm, innrømmer nærmere halvparten at den har tatt oppmerksomheten bort fra veien og bilkjøringen.  I en fersk undersøkelse Ipsos har gjort for Gjensidige svarer 43 prosent... Les mer »
bondegård

Historisk lavt brannår i landbruket i Nordland

Flere år med nedgang i antall landbruksbranner fortsatte i fjor. 612 branner i driftsbygninger er historisk lavt. 21 av disse i Nordland. I toppåret 2014 registrerte Gjensidige hele 2844 små og store... Les mer »
fobi

1 av 10 søkte profesjonell psykologisk hjelp i 2020

De fleste av disse har snakket med familie og venner, viser en undersøkelse Ipsos har gjennomført for Gjensidige. Det er et stort trykk på offentlige tjenester med varierende tilgang på et godt... Les mer »
speedbåt

1 av 4 båteierne i Nordland har opplevd at båtførere bryter fartsgrensene

En undersøkelse som er gjennomført av Ipsos for Gjensidige viser at 23 prosent av de som eier eller disponerer båt i Nordland at de opplever dette av og til. 4 prosent opplever... Les mer »
lofoten

Hett utleiemarked for ferieboliger – Dette må du huske på som utleier

Det er tydelig at mange nordmenn planlegger Norgesferie også denne sommeren. Forsikringsselskapet Gjensidige får mange henvendelser med spørsmål om forsikring og utleie. – Et typisk spørsmål er om hva som skjer dersom... Les mer »
tak vinter

1 av 3 i Nord-Norge planlegger hyttepåske

Gjensidige har undersøkt folks reiseplaner for påsken. Hele 1 av 3 i Nord-Norge planlegger å tilbringe påskeferien på hytta. På landsbasis svarer 26 prosent at de skal tilbringe påskeferien på hytta, mens... Les mer »
lufthavn ferie

Vinterferie – Hva dekker reiseforsikringen?

Har du begynt å legge planer for vinterferien, er det en del du må tenke over før du bestiller. – Det er stor usikkerhet om hvordan smittesituasjonen utvikler seg, og det er... Les mer »
vinter vei

De aller fleste har nå skiftet til vinterdekk, men har du husket dette?

I løpet av de neste månedene vil over hundre bilister miste nylig påskrudde vinterdekk under fart og skade bilen sin. – Hvert år rykker bilbergere ut for å hjelpe flere hundre fortvilte... Les mer »
brann hus

800 000 nordmenn har opplevd branntilløp

En av fem nordmenn har opplevd branntilløp, det betyr at 800 000 nordmenn har opplevd dette. – Hvert år dør flere titalls personer i brann, og særlig fra nå frem mot jul... Les mer »