Her er Norges landslag under EM i curling 2018

em curling 2018

Både herre- og damelandslaget er på plass i Tallinn, Estland for å delta i årets europamesterskap. I turneringen er totalt 46 lag med fordelt på en A og B gruppe. Herrelaget spiller i A gruppen og skal spille om mesterskapstittelen mot resten av Europaeliten. Damene på sin side konkurrerer om mulighet til å rykke opp i A gruppen for neste års EM.

Både herre- og dameturneringen gjennomføres som ren serie på 10 lag i hver av klassene, før de fire beste lagene møtes i rene semifinaler. For damene betyr en plass i finalen at de rykker opp til neste års A-gruppe. For herrene vil en syvende plass eller bedre bety at de har sikret en plass for Norge i VM.

Kampene starter lørdag morgen hvor herrene møter Skottland i første kamp 08:00 (norsk tid), damene på sin side møter Polen 14:00 (norsk tid).

Den norske troppen består av:

Herrer:
Steffen Walstad
Markus Høiberg
Magnus Nedregotten
Magnus Vågberg
Steffen Mellemseter
Thomas Løvold (Coach)

Damer:
Kristin Skaslien
Marianne Rørvik
Pia Trulsen
Jen Cunningham
Maia Ramsfjell
Petter Moe (Coach)

Eurosport sender en del fra EM sendeskjema ser du på curling.no. I tillegg streames det kamper på World Curling TV’s kanal på YouTube.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.