Snart får du se disse uniformene i Bodø

bring posten

Medarbeiderne i Posten og Bring er til stede over hele landet hele uken. Postbud og sjåfører er lett å kjenne i sine røde og grønne uniformer. Nå har de selv bidratt til en kraftig oppgradering av arbeidstøyet.

Nå moderniserer Posten og Bring sine uniformer med nytt design og det siste innen smarte klær.

– Våre medarbeidere får uniformer med moderne snitt og stoff. Det sikrer uniformer av høy kvalitet, økt holdbarhet og bedre brukervennlighet, sier konsernsjef Tone Wille i Posten Norge.

Det har vært et omfattende forarbeid der postbud, sjåfører og terminalmedarbeidere har bidratt med innspill og behovstilpassede løsninger. Blant annet får de nye uniformene en isolert lomme til mobiltelefonen.

Uniformene har fått et enklere og mer funksjonelt design, med færre kritiske punkter hvor plaggene kan gå i stykker. Ytterklærne har mekanisk stretch, er formsydd og inngår i et trelags smart-system for bedre pusteevne og isolasjon.

De gamle uniformene vil fortsatt være i bruk enkelte steder fremover. Plaggene skiftes gradvis ut etter hvert som de gamle slites ut. Innen utgangen av 2019 vil alle ha ny uniform.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.