Vi kjøper reisegavekort for en halv million til jul

ferie

Det blir stadig mer populært å gi reiser og opplevelser i julegave. Tall fra TUI viser at det vil ligge feriefristelser for nærmere en halv million under juletreet i år, dermed vil det være flere bodøværinger som får en reise til jul.

Desember er høytid for kjøp av reisegavekort hos reisearrangøren TUI. De tre siste årene har nordmenn i gjennomsnitt handlet gavekort for 500.000 i julemåneden. Tall fra desember 2016 viser at beløpene varierer fra 10 kr til 15.000 kr, og i gjennomsnitt brukes ca 2900 kr per gavekort.

– De aller fleste av oss har det vi trenger av materielle ting og vi ser at å gi reiser og opplevelser blir mer og mer populært, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i TUI.

Harde pakker er en sikker vinner, men gavekort begynner å bli mer populært, særlig innen opplevelser som julegave.

– Vi ser en voksende trend i å gi opplevelser og reiser i gave. Det være seg til jul eller til andre anledninger. Vi har derfor stor tro på at salget av denne typen gaver vil øke i tiden fremover, sier Aspengren.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.