– Smålig av Regjeringen å legge ned eldreombudet!

nfk

De eldre fortjener noen som taler deres sak og fremmer deres rettigheter,   mener Ingelin Noresjø, gruppeleder for KrF i Nordland fylkesting.

Hun er klar på at eldreombudet har en viktig oppgave, og ikke kan legges ned bare for å spare noen kroner. Nå vil hun ha med resten av fylkestinget på en uttalelse mot forslaget.

–Det er direkte smålig av Regjeringen å legge ned eldreombudet for å spare penger, bare halvannet år etter opprettelsen. Eldre er en stor ressurs i samfunnet, og det er positivt både for menneskene og samfunnet om de får bidra med sine ressurser, mener Noresjø. Hun peker på at det blir stadig flere eldre i Norge, og at vi er helt nødt til å ta i bruk den ressursen de eldre utgjør.

–De friske med arbeidslyst og kapasitet til fortsatt å være i arbeidslivet har mye å bidra med, men også de med sykdom og omsorgsbehov må få en best mulig alderdom. Det er for meg ufattelig at Regjeringen ikke ser dette, sier gruppelederen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.