Salgsrekord på julekalender med sexlektøy!

nytelse

Nytelse.no har gjort det igjen – Nok en gang har de skapt Norges råeste erotiske julekalender, og nordmenn handler som aldri før, og derfor har Nytelse.no nå kastet seg rundt å laget enda en erotisk julekalender!

– Etterspørselen etter erotiske julekalendere er helt enorm i år, så vi har sett oss nødt til å kaste oss rundt å produsere et nytt alternativ, premiumutgaven! Kundene har derfor mulighet til å sikre seg en samling leketøy i en suveren kvalitet, til en rekordlav sum. Vi er best på julekalendere, og det skal våre kunder merke, sier Sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad

Dette er en unik mulighet til å gjøre et suverent kupp på den mest luksuriøse adventskalenderen noen gang. Våre eksperter har satt sammen en høykvalitets julekalender hvor felles nytelse, ekstra gode sexleketøy og heftige erotiske opplevelser har vært vårt hovedfokus.

Aldri før har etterspørselen etter erotiske julekalendere vært større og for første gang i historien har Nytelse.no sett seg nødt til å produsere opp et ekstra alternativ: Premiumkalender’n! Julekalenderen som er designet for å gi nysgjerrige og kvalitetsbevisste par gode erotiske opplevelser.

– Vi har tatt utgangspunkt i tidligere tilbakemeldinger fra kunder og sett på resultatet i vår sexundersøkelse som kartlegger nordmennssexvaner. Der kommer det frem at flest nordemenn ønsker sex en kraftig wand og penispumpe, og det kan jeg avsløre at du får i denne kalenderen, i tillegg til fjernstyrt ridevibrator, onanihylse, slikkevibrator og mye, mye mer, smiler Sexologen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.