MUSIKK: Shining – Fight Song

shining

Jazz-metall-krigerne har fått massiv internasjonal oppmerksomhet for den nye singelen «Animal», som raskt ble deres mest strømmede låt noensinne da den ble sluppet på sensommeren. Nå står den potente rockelåta «Fight Song» for tur.

– Fight Song skiller seg ut på albumer på flere måter. Den er mer synth-drevet enn noen andre låter vi har, og den klarer å både å være sår, vakker, desperat og rockete på én gang! Det er også gøy å gi ut en singel som er såpass annerledes enn vår forrige singel “Animal”. Jeg har ventet lenge på å vise å vise frem bredden og variasjonen på den nye plata vår, og denne låta understreker nettop denne bredden!, forteller frontfigur Jørgen Munkeby.

Begge låtene er hentet fra bandets kommende album, som viser en hardtslående, men mer tilgjengelig side av bandet.

Det nye albumet er helt saksofonfritt, men fremdeles utvilsomt Shining. Ti korte, hvasse og melodiske bomber av noen låter, med innslag av galskap og eufori. Deres mest overraskende album til dags dato. Eller som frontmann Jørgen Munkeby beskriver det:

– Det nye albumet låter mer som Muse og Meshuggah, mer Ghost enn Gojira. Mer Biffy Clyro enn Burzum.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.