Ranværingen Ruben er valgt som ny regionansvarlig i NITO Studentene

nito

21.-24. april arrangerte NITO Studentene landsmøte. Nytt sentralstyre ble valgt, og ranværingen Ruben er valgt som ny regionansvarlig. Flaa studerer automasjon (y-veien) ved UiT i Tromsø.

– Ettersom jeg er en av de som går y-veien, så er søknadsprosessen for denne retningen en sak jeg ønsker å legge vekt på. Det bør bli enklere å søke høyere utdanning når man har tatt fagbrevet. Per dags dato er det slik at alle som går denne retningen må søke lokale opptak på studiene, noe som fører til at man ikke får god nok oversikt over tilbudene som er rundt omkring i landet.

– Kjernekraft er en annen sak jeg brenner for. Etter at reaktorene i Halden og på Kjeller ble lagt ned, har Norge mistet tilgangen til gode ressurser som kunne blitt benyttet innen forskning og utvikling, sier han.

Flaa vil være en støttespiller for lokallagene og er veldig interessert i å hjelpe andre.

– Jeg er strukturert og er god på organisering, og jeg kan by på god stemning og et par tørre vitser om det trengs.

Ranværingen mener man bør melde seg inn i NITO som student fordi noe av det viktigste vi har i Norge er fagorganisasjonene.

– For at vi skal opprettholde rettighetene våre som arbeidere er det viktig at vi bidrar og står samlet.

– Fellesskapet man får gjennom NITO Studentene er noe av det jeg har satt mest pris på under studietiden, sier han.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.