Radioveteran Stein Johnsen blir programleder i Radio Rock

bauer media

Stein Johnsen, kjent fra bl.a. Radio 1 Oslo og P4, returnerer til radio. Hver fredag kveld frem til sommeren skal han boltre seg på Radio Rock og gjøre noe av det han liker aller best; spille plater og prate om konserter.

Stein Johnsen skal for det meste servere ekte rock fra liveopptak. Hans store lidenskap er å gå på konserter, hvor han lader batteriene og får adrenalinpåfyll. Dette håper han å formidle ut til Radio Rocks lyttere. Men krasse kritikere har Johnsen fått nok av:

– Jeg har egentlig gått og tenkt på dette i lang tid, og er så drittlei av kritikere som disser band, og går på konserter bare for å finne noe å trekke de på. For min del handler det heller om å fokusere på det positive enn å slakte.

Stein Johnsen startet sin radiokarriere i 1986 hos Radio 1 Oslo. Som den eneste rockeinteresserte i en popkanal, snek han inn rockelåter så ofte han klarte. Han har siden jobbet i P4, vært programleder på TVNorge og TV2, og produsert mange hundre TV-program! I dag driver han sitt eget TV-produksjonsselskap – doGtv – som blant annet produserer Sinnasnekker’n og Allsang på Grensen. Nå ser han fram til å sette seg bak mikrofonen på Radio Rock:

– Jeg gleder meg til å dele ekte rockeglede og lose lytteren gjennom liveopptakene fra konserter, også de som er litt utenfor Radio Rocks normale rotasjon.

Første sending av «Radio Rock Live» med Stein Johnsen er 6.mars på Radio Rock. Programmet høres hver fredag fra kl. 18.00 – 22.00.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.