død

Færre døde i 2020 enn normalt

I gjennomsnitt har det dødd 40.700 mennesker årlig i Norge de siste fem årene. I 2020 var det over 300 færre, opplyser Document. – Vi har ingen overdødelighet i Norge i 2020,... Les mer »
bauer media

Radioveteran Stein Johnsen blir programleder i Radio Rock

Stein Johnsen, kjent fra bl.a. Radio 1 Oslo og P4, returnerer til radio. Hver fredag kveld frem til sommeren skal han boltre seg på Radio Rock og gjøre noe av det han... Les mer »
helse forskning

Norovirus oppdaget i Bodø etter festmiddag

Legevakten i Bodø ble tirsdag nødt til iverksette tiltak etter at flere titalls personer dukket opp med symptomer på matforgiftning. Alle de syke hadde deltatt på en sjømatbuffé i Bodø, opplyser NRK.... Les mer »
dab radio

P4-gruppen lanserer annonsebørsen «SmartSpot» for digital lydreklame

I disse dager lanseres Norges første og eneste annonsebørs for digital lydreklame. Navnet blir SmartSpot og børsens annonsemotor håndterer for første gang datadrevet målrettet reklame i både strømmet lineær radio, podkast, nett og... Les mer »
fartsgrense

Sjokktall: Halvparten av bompengene går ikke til vei i Bodø

En av bomstasjonene i Bodø bruker halvparten av bompengene på renter og kontorarbeid, opplyser P4. Veien der bomstasjonen er plassert ble utbedret i 2009. Av 173 millioner kroner samlet inn mellom 2009... Les mer »
bauer media

Ny radiomåling viser vekst i lyttingen

Den nye undersøkelsen ble gjennomført på oppdrag for NRK, Bauer Media og P4-gruppen, og omfatter måling og rapportering av alle typer audioinnhold fra oppdragsgivernes stasjoner, fra live til tidsforskjøvet, både kringkastet, digitalt... Les mer »
p4

Tøfflus ny programleder på Julekanalen P7 Klem

Vår egen statsminister Erna Solberg satt bak mikrofonen som gjesteprogramleder i fjor, og i år står kjente og kjære julepersonligheter nærmest i kø for å gjøre som henne. Gjesteprogramlederrekken på Julekanalen P7... Les mer »
natur skog elv

P4: Uvær fra Bodø og nordover

Det kan bli full storm i deler av Nordland og Troms fra i ettermiddag. Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel om vindkast på mellom 35 og 40 meter i sekundet. Stormvarselet gjelder... Les mer »
biler

Slik får du bedre DAB-mottak

Mange som opplever problemer med mottak av DAB signaler har faktisk ikke dårlig dekning. Riktig bruk av antenne og radio løser de fleste problemene. Hver eneste dag hjelper Radio.no sin publikumservice norske... Les mer »
politi

Politiet etterforsker «uvanlig» dødsfall i Bodøsjøen

Politiet i Bodø har satt i gang etterforskning etter at en mann i 50-årene ble funnet død i bydelen Bodøsjøen natt til onsdag. Politiet ønsker ikke å gå nærmere inn på omstendighetene... Les mer »