Posten kom frem til jul

julegaver

Vanligvis er dette området på Østlandsterminalen i Lørenskogen fullt av aktivitet, men nå er all julepost sendt.

Juleposten er med andre ord i rute. Lille julaften melder alle Posten Norges terminaler rundt om i hele landet om rent bord. Om du bor i Bodø kan du trygt hente pakkene på postkontorene eller Post i Butikk.

– Vi er godt fornøyd med gjennomføringen av årets juletrafikk. I løpet av desember har vi håndtert rundt fire millioner pakker og mange flere brev enn ellers i året. Et veltrimmet apparat har sørget for at juleposten er kommet frem i tide. Nå kan tusenvis av medarbeidere ta en velfortjent juleferie, sier kommunikasjonsdirektør Elisabeth Gjølme i Posten Norge.

Noen få steder skaper været forsinkelser i distribusjonen rett før jul, men det dreier seg om et lite antall pakker og brev.

Gjølme minner om at det fortsatt ligger mange pakker på postkontor og Post i Butikk, og oppfordrer alle om å hente disse lille julaften.

– Husk at åpningstidene varierer fra butikk til butikk. Vær derfor tidlig ute, slik at julegavene ikke må feire helgen i en hylle i stedet for under juletreet, oppfordrer hun.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.