Fraflytting i Narvik: Eiendomsmegler tilbyr tilflyttingsrabatt

oppbevaring arkiv

Fraflytting er ikke bare et lokalt problem i Narvik, og isolert sett er det mange byer i landet som er hardere rammet. Allikevel preges Narvik i Nordland av at flere flytter fra enn til byen. Det har ført til at eiendomsmegleren Aktiv nå tilbyr tilflyttingsrabatt.

– Vi, som mange andre synes det er synd at mange unge sier de ønsker å flytte sørover. Som eiendomsmegler er det klart vi er avhengige av at folk kjøper og selger bolig, men også for lokalmiljøet, stolthet og veksten i kommunen fremover er dette utrolig viktig. Med denne kampanjen ønsker vi å slå et slag for tilflytning, forteller Tone Olsen, i Aktiv Narvik.

Tilflytting til Narvik kan likevel by på praktiske problemer som midlertidig lagring under flytting. Daglig leder i 123minilager.no rekker også ut en hjelpende hånd til folk som ønsker å flytte til Narvik.

– Vår avdeling med minilager i Narvik holder til på Djupvik, få minutters kjøring fra Narvik sentrum. Minilager Narvik har lagercontainere på nesten 14 m2 som er nye, tette og ventilerte. Vi har også gratis lån av forsikringsgodkjent hengelås samt prisgaranti og ingen depositum, sier daglig leder Dag Rognlien Stenberg i 123 Minilager i Narvik.

– Vi er svært glad for nye internasjonale borgere gir oss flere unge mennesker i byen. Det er også en aktiv kampanje for å få utflyttede hjem igjen. Dette fungerer og de vil ha jobb og rimelig bolig, uttaler Marianne Dobak i Narvik kommune og Marianne Thomassen i Narvikregionen Næringsforening.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.