Martin – Bodøs nye standup-stjerne?

martin standup

Det er mange morsomme standup komikere i Norge, og det er faktisk noen ganske morsomme i Bodø også. Vi ler alle av en skikkelig grovis, men Martin vitser gjerne om AIDS, kreft og terrorister. Martin Soulimani har blitt en snakkis i Bodø for sin sjokkerende stil.

Martin legger ikke fingrene imellom når det hagler med hysterisk morsomme vitser om tabuer som får de fleste til å sette halvliteren i halsen. Bodøposten.no fikk intervjuet den kommende standup-stjernen fra Bodø.

– Jeg har hatt 2-3 standup opptredener via Bodø Standup, ellers har jeg hatt noen standups i Oslo, Stavanger, sist var jeg på Smiths i Bodø, sier Martin.

Men Martin er ikke enig i at han bare er en komiker.

– Jeg liker å observere ting, se hvordan folk oppfører seg, sier Martin.

Det høres jo fint ut, men Martin er nok mer kjent for sine tabu-vitser som kan få folk til å gapskratte samtidig som man skjemmes.

– Jeg er ennå så tidlig i startfasen som standup komiker at jeg ikke har definert meg selv helt ennå, så jeg prøver meg litt frem, man ja – det blir litt grovt av og til så jeg er ofte innom tabu-emner, sier Martin Soulimani.

Men enkelte emner er ikke spenstige nok for standup komikeren som liker å sjokkere publikummet.

– Jeg må si at hele terror-emnet begynner å kjede meg, jeg er litt lei av alt som har med ordet terrorist å gjøre egentlig, sier Martin.

Men enkelte ting går tydeligvis ikke av moten, han har for eksempel ikke noe imot rasistiske vitser.

– Jeg synes rasistiske vitser er hysteriske, men det er litt ironi også, jeg har ikke ett eneste rasistisk ben i kroppen, sier Martin.

Den kommende standup-stjernen har allerede rukket å opptre sammen med standup-kjendisen Erlend Osnes og har allerede flere opptredener klar.

– Neste gang jeg skal på scenen blir fredag 9. februar, jeg gleder meg til å formidle min galskap, det er på en måte min terapi, avslutter Martin.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.