Nordvik kjøper Stormyra Karosseri

nordvik

Nordvik Gruppen har hovedkontor i Bodø og består av 23 lokale bilforhandlere og -verksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. Nå overtar konsernet bilskadeverkstedet til Stormyra Karosseri AS i Bodø: -Et viktig satsingsområde, forteller Fredrik Nordvik fra Nordvik Gruppen.

Nordvik Gruppen har vært representert med bilskadeverksted for Toyota på Skeid fra 1965 og på Stormyra siden 1973-tallet. Nå utvider de virksomheten ytterligere på bilskadesiden for å styrke sin posisjon i fremtidens bilmarked:

– Bilskade er et viktig satsingsområde for oss. Nå utvider vi satsingen med oppkjøp av Stormyra Karosseri AS. Bilskadeverkstedet er en trygg aktør med høy kompetanse som vi tror vil passe godt inn i vår portefølje, forteller Fredrik Nordvik.

Stormyra Karosseri er positiv til overtakelsen:

– Vi er fornøyd med at Nordvik Gruppen overtar nå når jeg velger å trekke meg tilbake, forteller Daglig leder Stig Franzen.

I Salten har Nordvik Gruppen Toyota forhandleren Nordvik og Opel forhandleren O.P. Fure i Bodø, Bilskadesenteret på Fauske, Nord Salten Auto, bilverkstedet Nordvik på Fauske, Glomfjord og Halsa. 

– Det viktigste for oss er å legge til rette for at forhandlerne våre driftes godt lokalt. Vi skal bygge videre på den solide grunnmuren til Nordvik fra 1960 og skape gode opplevelser for våre kunder, kolleger og samarbeidspartnere, forteller Fredrik Nordvik.

Stormyra Karosseri AS har 8 medarbeidere og hadde i 2018 en omsetning på 25 millioner kroner. Nordvik Gruppen har 250 medarbeidere og en omsetning på 800 millioner kroner.

Nordvik Gruppen overtar Stormyra Karosseri AS med tilhørende leieavtale 1. august 2019.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.