nordvik

Nordvik Bilskade åpnet nytt bilskadesenter i Bodø

Nordvik AS satser på Bilskade og åpnet torsdag nytt bilskadesenter i bygget hvor Stormyra Karosseri AS holdt til i Olav 5 gate 104. Bilskade avdelingen til Nordvik på Stormyra er flyttet inn sammen... Les mer »
nordvik

Nordvik flytter inn i midlertidige lokaler på Stromyra

Allerede fra mandag 1. juli er Toyota på plass i nye midlertidige lokaler på Stormyra. Adressen vil fortsatt være den samme men bruktbiler flyttes ned i kjelleren på Nordvik-bygget og bruktbilhallen blir... Les mer »
matbutikk

Sier ja til mer handel på Stormyra i Bodø

Kommunal- og moderniseringsdepartementet godkjenner Bodøs kommuneplan som åpner for mer handel på Stormyra handelsområde. – Jeg mener at dette er en godt gjennomarbeidet plan fra Bodø kommunes side, sier kommunal- og moderniseringsminister... Les mer »
politi

Politiet: To bilkrasj i Bodø

Politiet i Bodø rapporterer om et trafikkuhell i Olav V gate fredag formiddag. To personbiler var involvert, men det var ingen personskade. Det skal ha vært brudd på vikeplikten. Politiet oppretter sak... Les mer »
nordvik

Nordvik kjøper Stormyra Karosseri

Nordvik Gruppen har hovedkontor i Bodø og består av 23 lokale bilforhandlere og -verksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. Nå overtar konsernet bilskadeverkstedet til Stormyra Karosseri AS i Bodø: -Et viktig satsingsområde,... Les mer »
bil fart

To fartskontroller i Bodø: 6 tatt

Politiet har gjennomført to fartskontroller i Bodø i morgentimene tirsdag. Den første var ved Hunstad barneskole der to bilførere fikk fartsbot. Den andre fartskontrollen var ved Stormyra, der fikk fire bilførere fartsbot,... Les mer »
brann brannbil

Brann i institusjon på Stormyra: Flere evakuerte

Det oppstod en brann i en leilighet i institusjon på Stormyra fredag kveld. Politiet melder at evakuering av beoerne ble gjennomført. Nødetatene rykket ut til stedet. Brannen skal ha oppstått grunnet brann... Les mer »
nordvik dronenord

VIDEO: VM-vinner i drifting Fredric Aasbø kommer til Bodø

Han har vunnet flere medaljer og er kåret til verdensmester i drifting og på tirsdag inntar han Bodø for å delta på Nordvik sin første offisielle samling med Nordvik Fagskole. – Vi... Les mer »
brannmenn brannslukking

Brann på lakkeringsverksted på Stormyra

Politiet mottok i 15-tiden melding om brann på et lakkeringsverksted på Stormyra i Bodø. Politi, ambulanse og brannvesenet dro straks til brannstedet. Politiet meldt så rundt klokken 16 at brannen var slukket.... Les mer »
fartsgrense

4 fikk fartsbot på Stormyra

Politiet i Bodø gjennomførte en fartskontroll på Stormyra tidligere i dag. Resultatet ble at 4 bilførere fikk en fartsbot. Politiet medler på internett at fartskontrollen ble gjennomført på 30-sone og høyeste hastighet... Les mer »