Nordnorsk selskap blir partner med verdensledende leverandør av cybersikkerhet

ai

Selskapet Vikt fra Tromsø har levert IT-tjenester til bedrifter i Nord-Norge siden 2008. Nå blir Vikt partner med en verdensledende leverandør av cybersikkerhet.

Cynet og VIKT allierer seg for å tilby Cynet 360, bransjens første autonome cybercrime beskyttelsesplattform for organisasjoner og bedrifter, til det norske markedet. VIKT vil nå tilby sine kunder Cynet Sensor Fusjon, verdens første autonome cyberforsvar med fullstendig automatisering av monitorering og kontroll, angrepforebygging og -deteksjon og respons.

– Å jobbe med Cynet gir oss mulighet å tilby en av de mest  komplette sikkerhetsløsningene i bransjen til kunder og samarbeidspartnere, inkludert kunder som ikke har ressurser eller kunnskap om datasikkerhet for å sikre bedriften mot cyberkriminalitet, sier Roar Steffensen, daglig leder for VIKT.

– Samarbeid med Vikt gjør det mulig for Cynet å komme med vår plattform til det norske markedet i samarbeid med en av regionens sikkerhetsleverandører, sier Eyal Gruner, Cynet-grunnlegger og co-CEO.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.