Nattestengt veg i Sortland kommune

natt sentrum

Nå blir det nattestengning på fylkesveg 822 mellom Brokløystunnelen og Djupfjord bru. Årsaken er stikkrenneskift.

For tida pågår det skifte av stikkrenner flere steder i Vesterålen. Dette er forberedelser til asfaltering på et senere tidspunkt.  

Fv. 822 mellom Brokløystunnelen og Djupfjord bru blir stengt etter denne planen: 

  • Fra fredag 25. august til lørdag 26. august stengt i tidsrommet 1900–0600, med gjennomslipp av trafikken klokken 2400.
  • I perioden mandag 28. august til onsdag 30. august stengt i tidsrommet 1900–0600, med gjennomslipp av trafikken klokken 2400.

– Ved skifte av stikkrenner må vi grave over vegen, så da kommer vi dessverre ikke utenom stengninger. Her jobber vi på natta, så da blir trafikken heldigvis mindre berørt. Dette er et forarbeid til at det skal asfalteres senere, så da blir det bedre veg, sier faggruppeleder Jim Roger Andersen i Nordland fylkeskommune.

Oppdaterte trafikkmeldinger vil finnes på 175.no Vær oppmerksom på at det kan bli endringer. Sjekk gjerne hele strekningen du skal kjøre, det kan være arbeid andre steder som påvirker fremkommeligheten din. 

Du kan også ringe Vegtrafikksentralen på telefon 175. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.