MUSIKK: Amanda Delara slipper «Et lite stykke Norge»

sony

Amanda Delara er tilbake og slipper nå sitt første og kanskje eneste prosjekt på norsk. Etter suksessen med remixen av Karpes «Gunerius» for snart tre år siden har etterspørselen etter mer Delara på norsk vært enorm.

EP’n «Et lite stykke Norge» reflekterer Amandas følelser som en selvstendig minoritetskvinne i Norge. Låtene tar opp temaer som kriminalitet, janteloven, kjærlighet og selvtillit. Som andregenerasjonsinnvandrer med røtter fra Iran vil hun vise at hun, på lik linje med alle andre nordmenn, kan påvirke, skape og videreføre norsk kultur og verdier til generasjonen etter seg.

Les også:  Viaplay bekrefter ny sesong av «Wisting»

– Budskapet til EP’n er at ord har stor makt. Det husker jeg veldig godt at min norsklærer Kjell Håvard sa til oss en gang i timen i 8. Klasse da jeg bodde i Lillehammer.; Ord har stor makt – og hvis du er flink med ord kan du komme deg ganske langt i livet, sier Amanda Delara.

Å skrive på norsk er ikke noe Amanda har fokusert på – men etter noen dager i studio endte hun med å lage en låt på norsk som ble starten på dette prosjektet.

Les også:  MUSIKK: Julie Henrikke slipper låta "En annen vei"

– Det føltes som om jeg hadde masse på hjertet – så jeg bestemte meg for å skrive flere låter som jeg ville gi ut som en overraskelse til alle mine lyttere, sier Amanda.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.