Luftfartsmuseet åpner Luftrommet

luftfartsmuseet

Mer aktivitet, læring og lek er tanken bak satsingen Luftrommet på Norsk Luftfartsmuseum. Det nye familieområdet skal bestå av aktiviteter for barn og unge i tillegg til en foreldreparkering hvor det er mulighet for å få seg en kopp kaffe.

Området vil bestå av flysimulatorspillet Real Flight, to familieverter som kjører aktiviteter for barna og filmvisning hver lørdag klokken 12.00. Dette i tillegg til de interaktive eksperiment installasjonene som omhandler luft, som allerede i Luftrommet.

– For oss er det viktig at barn og unge skal ha glede av museet, og vi satser derfor på å gjøre museet mer interaktivt og spennende for denne gruppen. Det er også viktig for oss å kunne tilby de lokale i Bodø et sted å tilbringe tid med familien ut over de tilbudene som allerede eksisterer, sier Kommunikasjonsrådgiver ved Norsk Luftfartsmuseum Tina Andersen.

Tilbudet er starten på en satsing mot barn og unge som Norsk Luftfartsmuseum kommer til å fortsette å bygge på i tiden fremover. Det er planlagt flere nye produkter og installasjoner til utstillingen som vil komme på plass i løpet av de neste to-tre årene. Dette tilbudet kommer på plass på grunn av en økende etterspørsel etter faste ukentlige aktiviteter, samt ønsket om å samle aktiviteten til et område på et ellers arealmessig stort museum.

– Vi kommer til å bestrebe å utvikle dette området fortløpende, slik at det fortsetter å være en bra helgeaktivitet for familier. I tillegg kjører vi på med arrangementer og aktiviteter utenom slik som vi pleier, fastslår Andersen.

– For å gjøre dette tilbudet enda mer tilgjengelig for alle, så kjører vi med fri adgang for barn i følge med en betalende voksen i hele mars og april. Luftrommet er bemannet og har servering lørdager og søndager mellom 12-16. Det er bare å glede seg til tiden fremover. Det kommer Påskejakt når det nærmer seg påsken og en stor overraskelse kommer på plass i april som vi vet barna kommer til å elske, sier Tina Andersen.

Åpningen er på lørdag klokken 12.00.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.