Siste frist for å sende pakker med Posten er i dag!

posten pakker butikk

Fristen for å sende post som skal rekke frem til jul er i dag, søndag. Og så må du også huske hente pakkene dine så fort som mulig.

I natt lå det 330.2017 pakker som venter på å bli hentet på Posten. Det betyr at julehandelen nærmer seg en topp, og det er trangt om plassen. Flere butikker holder ekstra åpent denne helgen, og Posten håper mange henter pakkene sine.

– Dette er mer pakker nå enn det var etter årets Black Friday. Det sier ganske mye, for da var det fullt. Ikke vent, men hent er vår klare oppfordring, sier pressesjef John Eckhoff i Posten Norge.

Før jul håndterer Posten cirka 10 millioner julehilsener, rundt 40 millioner andre brevsendinger og rundt fire millioner pakker. I mange år har 16. desember vært fristen for å sende post som skal rekke frem til jul. Den fristen gjelder også i år.

– Det er veldig mye som skal frem før jul, så det lønner seg å være tidlig ute. Skriv julekortene i helgen, pakk inn pakkene og send det av gårde, sier Eckhoff.

Nytt i år er digitale frimerker og at du kan sende juleposten fra din egen postkasse. Hvis du ønsker, kan du bestille henting, så tar postbudet med seg posten på sin vanlige rute og sender det videre.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.