luftfartsmuseet

PODCAST: Teknisk Ukeblad besøker Flymuseet i Bodø

Ved flymuseet i Bodø gjøres det et omfattende arbeid for å restaurere gamle fly. Frivillige mekanikere og ingeniører har restaurering som hobby og gjør et uvurderlig arbeid på frivillig basis som ikke... Les mer »
luftfartsmuseet

Luftfartsmuseet fikk Boeing 737 av Norwegian – Stått på lager siden 2015

I 2015 fikk Norsk Luftfartsmuseum i Bodø en Boeing 737-300 i gave fra Norwegian. Nå snart tre år senere er flyet fortsatt ikke blitt en del av utstillingen på museet, men står... Les mer »
luftfartsmuseet

Luftfartsmuseet åpner Luftrommet

Mer aktivitet, læring og lek er tanken bak satsingen Luftrommet på Norsk Luftfartsmuseum. Det nye familieområdet skal bestå av aktiviteter for barn og unge i tillegg til en foreldreparkering hvor det er... Les mer »
f-35

F-35 pilot til Luftfartsmuseet

Nå er endelig F-35 landet i Norge. Møt testpilot Eskil Amdahl på lørdag klokken 13 og få se film fra de første flyvningene. Amdahl, som tidligere har vært mye i Bodø, ser... Les mer »
norsk luftambulanse

Familiesøndag på Norsk Luftfartsmuseum

Norsk Luftfartsmuseum arrangerer sammen med Norsk Luftambulanse og 330 Skvadronen en helg for hele familien der man kan lære seg livredning. Familiesøndagen arrangeres søndag 22 oktober klokken 11 melder Norsk Luftfartsmuseum på... Les mer »
nasa

Dobbelt NASA-foredrag i Bodø

Dr. Alberto Conti i NASA er Innovation Scientist for det nye James Webb-teleskopet som erstatter det verdenskjente Hubble-teleskopet i 2018. Den 19. oktober kommer han til Bodø for å holde et foredrag... Les mer »