Coronaviruset: Ving lanserer gratis avbestillings- og endringsforsikring og reiseforsikring

ving

På grunn av coronaviruset er det mange kunder som spør om vilkårene for avbestilling og endring av reiser. Ving lanserer derfor nå en trygghetspakke, som innebærer en ekstra reiseforsikring samt mulighet for å avbestille eller endre reisen helt uten kostnader.

Trygghetspakken tilbys gratis til alle kunder som bestiller en charterreise med avreise til og med 31. oktober. Trygghetspakken gjelder kun nye bestillinger.

– Dette betyr at vi nå kan tilby mer trygghet til de kundene som går og lurer på om de skal bestille en ferie i vår eller sommer. Trygghetspakken gir blant annet fri avbestilling eller endring av reisen, fram til 30 dager før avreise. Vi gir også kundene en heldekkende reiseforsikring som ekstra beskyttelse, forteller informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff. 

Fakta om Trygghetspakken:

  • Trygghetspakken gjelder nye bestillinger av reiser innen Vings charterprogram.
  • Gjelder avreiser til og med 31. oktober 2020.
  • Med reiseforsikringen får du refusjon fra første krone, erstatning for tapte feriedager og en ny reise hvis du blir syk mer enn halvparten av tiden, helt uten egenandel.
  • Trygghetspakken gir et ubegrenset antall endringer av reisen fram til 30 dager før avreise, maks 6 måneder fra avreisedato.
  • Ved karantene før avreise, selv om du ikke selv er syk, refunderes kunden hvis legeattest kan framvises.
  • Ved karantene på selve reisen vil forsikringen dekke kostnadene for hotell, nye flybilletter og ekstra kostnader av mat. Dette er gyldig i opptil 14 dager etter den ordinære avreisedatoen.
  • Ved bestilling av en ny reise trenger ikke kundene legge til noen ekstra forsikring selv. Dette legges til automatisk, senest 48 timer etter bestillingen er gjort.
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.