ving

Formel 1-rekord for Ving

I 2017 lanserte Ving Formel 1-reiser i samarbeid med Thomas Cook Sport. Da lå volumet på 350-400 gjester i året, og de fleste gjestene var svenske eller finske. Så langt i 2022... Les mer »
ving

Ving hentet hjem 23 500 nordiske gjester på kort tid

Onsdag landet de siste Ving-turistene som befant seg utenlands på Arlanda. De siste norske gjestene kom hjem mandag. Med dette avsluttes den mest omfattende hjemtransporten i Vings historie, hvor rundt 23 500... Les mer »
ving

Coronaviruset: Ving lanserer gratis avbestillings- og endringsforsikring og reiseforsikring

På grunn av coronaviruset er det mange kunder som spør om vilkårene for avbestilling og endring av reiser. Ving lanserer derfor nå en trygghetspakke, som innebærer en ekstra reiseforsikring samt mulighet for... Les mer »
matbutikk

Coops medeiere får billigere reiser

Coop har inngått et samarbeid med Ving, som sikrer Coops medeiere billigere reiser. Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 350 reisemål i over 50 land. Ving arrangerer charterreiser... Les mer »
hotell

Ving med 3 000 nye hotell

Norges største reisearrangør tilbyr over 400 reisemål i mer enn 50 forskjellige land. I samarbeid med sin nye partner, Hotelbeds, utvider Ving nå tilbudet med 3 000 hotell over hele verden. –... Les mer »
ving

Jul under palmene

Når kulda og mørket setter inn for alvor, og jula bare er noen stressede skritt unna, er det lett å drømme seg bort til varmere strøk og lysere dager. Mens det for... Les mer »
ferie reise

Ving arrangerer ferier for single

Det er mange nordmenn som reiser alene, både single og ikke-single. Likevel er markedsføringen av reiser som regel rettet mot to eller flere reisende. Det ønsker Ving å gjøre noe med når... Les mer »
ving

Petter Stordalen og Altor kjøper Ving

Petter Stordalen har, sammen med Altor og TDR Capital, inngått en avtale om å kjøpe Nordens mest fremgangsrike reiseselskap med over 60 års erfaring. I går kunne Vinggruppen presentere sine nye eiere på... Les mer »
ving

Ving i Norden fortsetter

Vinggruppen, Nordens ledende reiseselskap med over 60 års erfaring, investerer i Norden. Flyene går som planlagt allerede fra tirsdag. Thomas Cook Group, hvor Vinggruppen i Norden har vært en uavhengig del siden... Les mer »
ving

Ving: – Flygninger går som normalt

Avtalen om Thomas Cooks rekapitalisering forhandles fortsatt og er nå i sluttfasen med fullt fokus på å lykkes. Ving kan derfor ikke på nåværende tidspunkt svare på ulike scenarier, annet enn at... Les mer »