Bodin – Set On You: Hør den her!

set on you

Mathias Bodin fra Lindesnes er nå ute med det som er hans femte låt, og andre singel så langt i år. 24-åringen, som tidligere har blitt listet på P3, har selv kategorisert musikken sin som «superpop», som befinner seg helt på grensen til skamløs, funky disco.

Med «Set On You» sikter Bodin seg nærmere inn på sesongen som, etter en lang vinter, endelig er her.

– «Set On You» er en leken gladlåt med en sommerlig utstråling, og som inneholder mange finesser. Det er en poplåt som jeg tror og håper er lett fordøyelig og likbar for folk flest, forteller Bodin.

Bodin studerte musikk på Westerdals, og i løpet av tiden sin der lærte han å gjøre alt på egenhånd. Han er ganske enkelt en alt mulig-mann som ikke bare produserer, men også skriver musikken sin selv. Og utover å være en uimotståelig og fengende låt rent musikalsk, er «Set On You» en historie mange unge voksne nok kan identifisere seg med.

– Teksten handler om to personer som finner hverandre og forløpet til dette, sett fra guttens perspektiv. Han er som gutter flest – ute etter senga, men her så møter han en jente som setter han på plass. Hun faller han pladask for og blir helt oppslukt.

Hør Bodin – Set On You her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.