Asan intimvask med mandelolje i Coop-butikkene i Bodø

coop

Vi vasker os alle daglig, og nå kommer en nyhet på markedet med en vri. Asan lanserer nemlig intimvask beriket med mandelolje, dusjoljen vil være i salg i Coop-butikkene.

Asan intim dusjolje har en behagelig konsistens , skummer lett og rengjør skånsomt. Den er spesielt tilpasset den sensitive huden i underlivet, og etterlater en frisk duft. Dusjoljen har et tilpasset pH-nivå, og er dermatologisk testet.

Asan intim dusjolje er beriket med mandelolje, som er kjent for sine fuktighetsbevarende egenskaper. Bruk intim dusjolje istedenfor din vanlige såpe.

Underlivet trives best med varmt vann og mild intimvask. Sterkt parfymerte såper og såper med for høy pH-verdi kan virke irriterende og gi ubehag.

Både svette utenfra, samt kroppens egne produkter som svette, talg og cellerester må bort. Vannløselig skitt vaskes enkelt bort med vann, mens fettløselig skitt bør vaskes bort med en mild intimvask med pH nær hudens egen.

Asan intim dusjolje vil være i salg hos Coop Obs, Coop Marked og Coop Extra.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.