pplysningskontoret for frukt og grønt

NM i frukt og grønt dagligvare: COOP Prix Mo i Rana er finalist!

Se hvem som er årets finalister i NM i frukt og grønt dagligvare. Det er stor spenning rundt årets konkurranse. Vinnerne kåres under Opplysningskontoret for frukt og grønt sin fagdag 20. oktober... Les mer »
coop norge

Coop og kundene støtter Rosa sløyfe med over 10 millioner

I oktober støttet Coops kunder Rosa sløyfe-aksjonen ved å kjøpe frukt og grønt, utvalgte hygieneprodukter og donasjonsvarer. For andre året på rad endte bidraget på over 10 millioner kroner. Målet med Rosa... Les mer »
fiske transport industri

Skap tryggere veier – Flytt last fra vei til sjø

2-3 millioner tonn av vareimporten til Norge kan flyttes fra vei til sjø. Dette er konklusjonene etter intervju med mer enn 50 norske vareeiere. Med andre ord; 100.000 vogntog kan flyttes fra... Les mer »
coop

Coop sponser det eneste profesjonelle damelaget i sykling

Coop, som er eid av folket og er en av landets største sponsorer, ønsker å ta et ytterligere steg i kampen for like muligheter i idretten, og styrke sin posisjon på sykkel.... Les mer »
coop norge

Coop utbetaler rekordstort kjøpeutbytte for 2020

Fordelene for de nær 1,9 millioner medeierne i Coop beløp seg til 2,4 milliarder kroner i 2020, hvorav rekordhøye 1,3 milliarder kroner utbetales som kjøpeutbytte i disse dager. Aldri før har Coop... Les mer »
coop norge

Går mot ny utbytterekord i Coop i 2020

Coops 1,8 millioner medeiere kan vente seg rekordhøyt kjøpeutbytte i 2020. Så langt i år nærmer beløpet opptjent fra utbytte og andre medlemsfordeler seg én milliard kroner – over 15 prosent høyere... Les mer »
Destinasjon Trysil

Johannes Høstflot Klæbo vant rulleskisprint i Trysil

Tirsdag kveld var en rekke langrennstopper samlet til dyst under årets Coop Trysil Rulleskisprint. Det ble en overlegen seier til Johannes Høstflot Klæbo over tidligere vinner Pål Trøan Aune.  Det ble rulleskisprint... Les mer »
coop

Mobilbetaling tar av i Coops butikker i Helgeland

Berøringsfri betaling i kassen gjør at rekordmange har tatt i bruk Coops mobilbetalingsløsning Coopay de siste ukene. Coop ble i fjor høst den første dagligvarekjeden i Norge med egen mobilbetalingsløsning, og over... Les mer »
coop

Coop medeier nummer 1,8 million er fra Lofoten

Samtidig som Coop utbetaler et rekordstort kjøpeutbytte til sine medeiere, runder samvirkelaget 1,8 millioner medeiere. I takt med økende interesse for delingsøkonomi opplever Coop at flere og flere kunder ser verdien av... Les mer »
coop hoel

Extra er nok en gang vekstvinner i dagligvaremarkedet

Coops lavpriskjede Extra har størst vekst av samtlige dagligvarekjeder i 2019. Ferske tall fra Nielsen viser at Extra for niende året på rad er den dagligvarekjeden med høyest vekst i dagligvaremarkedet sammenlignet... Les mer »