Apollo og Radisson samarbeider om ferier i Norden

fyrlys norge

Apollo og Radisson Hotell Group utvider sitt samarbeid på nordisk nivå. I sommer kan Apollos kunder nyte godt av de gode fasilitetene på et utvalg Radisson Blu-hoteller i Norge, Sverige og Danmark, med innslag av artige aktiviteter for barn og voksne fra Apollos konsepthoteller: Apollo Mondo.

Apollo og Radisson Hotel Group har lenge hatt et samarbeidet rundt om i verden. Flere av Apollos konsepthoteller, som er valgt ut basert på kvalitet og høy kundetilfredshet, er lagt til et Radisson-hotell. I sommer utvider samarbeidet strategisk innen Norden. Et utvalg Radisson-hoteller med sentral beliggenhet, løftes nå frem i Apollos portefølje – som et godt tilbud til en herlig storbyferie.

– Vi er veldig begeistret over det nye samarbeidet med Apollo på våre utvalgte Radisson Blu-hoteller i Norge, Sverige og Danmark i sommer. Vi gleder oss til å ta i mot Apollos gjester – både familier, barn og sport- og kulturentusiaster. Vi skal gjøre alt for at Apollos gjester skal få en spesiell opplevelse, og at de nyter hvert sekund hos oss i sommer, sier Anette Ravn Jensen, Area Director of sales Nordics i Radisson Hotel Group.

Fra 11. juli vil Apollos eget flyselskap, Novair, fly til København fra Oslo, og til Aalborg fra både Oslo og Bergen. Feriesultne nordmenn og dansker kan dermed kjøpe ferdigpakkede reiser med fly og hotell i Norden, slik de vanligvis ville bestilt en pakkereise til sydligere strøk.

I tillegg kommer Apollos hotellkonsept, Apollo Mondo, til å arrangere gøyale aktiviteter treningstimer med ulike instruktører på utvalgte Radisson-hoteller i Norden. Her får gjestene en smakebit av Mondo-konseptet med yoga, gruppetimer, utendørstrening, løpetrening og barneklubb med Polly & Mino.

– Flere av våre Mondo-konsepter rundt om i verden er allerede lagt til et Radisson-hotell, og vi har god og positiv erfaring med samarbeidet. Det er veldig gøy at vi nå kan tilby disse kvalitetshotellene her i Norden til alle som vil ha en storbyopplevelse i sommer. Det er spesielt gøy når vi i tillegg får sette vårt Mondo-preg på opplevelsen med variert og artig aktivitetsprogram. For å skape ekstra feriefølelse for kunden har vi gleden av å arrangere artige aktiviteter som yoga, trening og barneklubb, som er en del av Apollo Mondo-konseptet til vanlig.

I Norden finnes ca. 60 hoteller i Radisson Hotel Group.

Syv av disse vil nå være tilgjengelig i Apollos portefølje:

Radisson Blu Scandinavia, Gøteborg

Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg

Radisson Blu Scandinavia Copenhagen

Radissom Blu Scandinavia Hotel Aarhus

Radisson Blu Hotel Tromsø

Radisson Blu Royal Hotel Bergen

Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.