MUSIKK: Vilde og Anna slipper låta «Julehjerte»

s1

Vilde og Anna stakk av med seieren i MGPjr i 2016. Siden seieren i MGPjr 2016 har de reist land og strand rundt og opptrådt på festivaler og scener rundt om i hele Norge. Nå slipper duoen julelåten «Julehjerte».

Vilde og Anna fra Nordfjoreid tok hele Norge med storm da de i 2016 vant MGPjr med sangen «Vestlandet». Låta er streamet over fem millioner ganger og har fått en helt spesiell betydning for mange, ikke bare folk fra Vestlandet. Siden har de to jentene sluppet flere egenkomponerte låter som har høstet gode tilbakemeldinger fra deres trofaste fans. Jentene er kjent for melodiøse og fengende sanger med sjarmerende tekster på norsk. Nå slipper de en låt som betyr ekstra mye for dem, spesielt med tanke på høytiden vi går i møte: 

– «Julehjerte» handler om å ta vare på dei en er glade i, om å tørre å vise at ein bryr seg om kvarandre, og ikke minst dei som vi ikkje har rundt oss lenger. Ofte kan ein vise dette best gjennom dei små tinga og handlingane som vi gjer. «Julehjerte» er ment som en påminning om dette, forteller Vilde og Anna.

Låten er produsert av Henning Svoren og Sjur Husom Vonen (Sondre Justad) i Ocean sound Recordings og gis ut på Nordfjord Records.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.