Anerkjent arbeidsrettsadvokat til KPMGs granskningsmiljø

kpmg

Advokat Erik Davidsen er ansatt i KPMG og styrker selskapets granskningsmiljø med betydelig arbeidsrettslig kompetanse. Davidsen kommer fra Advokatfirmaet Haavind og har mer enn 35 års forretningsjuridisk erfaring, med særlig kompetanse innen undersøkelser, granskning og arbeidsrett.

Han er en av landets ledende advokater på feltet og har arbeidet med arbeidsrettslig bistand i mange av de store omstillings- og nedbemanningsprosessene i Norge siden bankkrisen.

– Erik komplementerer og styrker vårt granskningsteam ytterligere. Granskningsoppdrag i både private og offentlige virksomheter har mye arbeidsrett i seg og vi ser at våre kunder etterspør tverrfaglige og helhetlige tjenester, sier Jan Erik Gran Olsen, partner og leder av KPMG Risk Consulting.

– Vi har samarbeidet med Erik i mange prosjekter de senere årene og syns det er svært hyggelig at han nå er blitt en del av vårt team, sier Gran Olsen.

Erik Davidsen vil blant annet jobbe med omstilling og endring, personalsaker, arbeidsmiljøundersøkelser, varsling, undersøkelser og gransking av kritikkverdige forhold, arbeidsforhold for ledere og saker om internkontroll/foretaksstraff, i tillegg til at han kan tre inn som lederstøtte i krevende saker,

– Undersøkelser og interne granskninger betyr som regel store inngrep i et arbeidsmiljø og jeg har alltid vært opptatt av at den menneskelige siden av sakene også må håndteres korrekt arbeidsrettslig. Jeg ser frem til å bruke min kompetanse og erfaring som en del av et Norges ledende granskningsmiljø, være inkludert i et internasjonalt nettverk og ikke minst bidra i den den tverrfaglige tilnærmingen og satsing KPMG har på forretningsjus, sier Erik Davidsen.

Davidsen vil også ha et ansettelsesforhold som advokat i KPMG Law Advokatfirma og vil derfor kunne levere tjenester som både rådgiver og advokat.

– Erik bringer med seg betydelig kompetanse som styrker vårt forretningsjuridiske miljø ytterligere. Hans tilnærming til arbeid som advokat passer også godt inn med vår filosofi, der vi har fokus på å levere løsninger for våre kunder, ikke bare juridiske betraktninger, sier Per Ivar Skinstad, partner og leder av KPMG Law Advokatfirma.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.