Miljøvennlige bomullspinner: Lanserer LastSwab

LastSwab

Miljøsmarte LastSwab er en gjenbrukbar q-tips som erstatter tusenvis av vanlige q-tips for engangsbruk. Q-tipen er produsert for å forminske bruken av engangsartikler og er testet for å kunne brukes 1000 ganger.

Q-tipen finnes i to modeller Basic og Beauty. Basic som er egnet for å rengjøre ører og ansikt og Beauty som er tilpasset for å ta bort sminke. Begge Q-tipene leveres i et fint og lite etui som er praktisk for å holde Q-tipen ren eller når du vil ha med Q-tipen i vesken.

Etuiet er produsert av maisbasert og biologisk nedbrytbar PLA-plast. Q-tipens hode er produsert av myk TPE-plast og pinnen er produsert av nylon. LastSwab kildesorteres som brennbart avfall og blir til ny energi ved forbrenning.

Det danske selskapet bak LastSwab har engasjert seg i miljøsmarte alternativ til engangsartikler. LastSwab startet som et crowdfunding-prosjekt på Kickstarter og Indiegogo der de raskt samlet sammen over 30.000 personer som finansierte idéen deres. Etter lanseringen har danske LastSwab på kort tid blitt en suksess.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.