2 av 3 i nord har julestemning

juleindeks

Gårsdagens kjempedupp i julestmningen må ha vært en tilfeldighet mener Norsk Juleindeks. Julestemningen er nå tilbake på over 60 prosent på landsbasis.

Endelig ser vi at Nord-Norge er kraftig tilbake. I dag sier to av tre i nord at de er i julestemning, mens «bare» halvparten av trønderne oppgir å ha vært i julestemning de siste 24 timer. Listen toppes imidlertid av Vestlandet, der det hersker 73 prosent julestemning i dag.

– Gårsdagens kjempedupp ned til 51 prosent julestemning ser ut til å ha vært en tilfeldighet, da dagens tall indikerer det som på fagspråket kalles en korreksjon. I dag er vi nemlig tilbake der vi skal være med 63 prosent julestemning i befolkningen de siste 24 timer, som seg hør og bør den siste uken før jul, sier John Lauring Pedersen, daglig leder i Opinion Analyse.

Initiativtakeren til Norsk Juleindeks er MatPrat, ut fra et ønske om å skape og inspirere med oppskrifter som reflekterer julestemningen befolkningen faktisk er i.

Prosjektet gjennomføres i samarbeid med analysebyrået Opinion, Google, TIDAL, M-Brain, YouTube og T-We ved Canal Digital Kabel.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.